Home Overnachten Overnachten bij Millo in bijzonder Peillon

Overnachten bij Millo in bijzonder Peillon

0
Overnachten bij Millo in bijzonder Peillon

Het dorpje Peillon lijkt wel uit een sprookje geplukt te zijn. Boven op een berg in een oase van groen staan middeleeuwse huisjes dicht op elkaar gepakt. Het wordt één van de mooiste dorpjes in het departement Alpes-Maritimes genoemd en ligt op 20 kilometer van Nice.

Midden in deze speciale plek vinden we Auberge de la Madone. Een 3-sterren hotel met restaurant en bistro. De Auberge is een etablissement van de familie Millo en is intussen in handen van de vierde generatie. Alles bevindt zich op zo’n 5 hectare grond omgeven door planten en olijfgaarden.

In Restaurant l’Authentique staan Christian en Thomas Millo klaar in de keuken. Samen maken ze gerechten met verse producten uit de tuin van de Auberge en de nabije omgeving. Het is daarom elke dag een verrassing wat er op het menu staat. Voor een vaste prijs van 40 euro krijg je een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. In de winter kun je hiervan genieten rondom de open haard en met zonnige dagen op het terras met panoramisch uitzicht. Let op, het restaurant is op woensdagen gesloten.

Voor een simpeler hapje moet je naar de Bistro la Table d’Augustine. Voor een vaste prijs van 25 euro kun je hier terecht voor een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Ook hier worden de gerechten gemaakt met producten uit de omgeving. De bistro biedt voor de lunch ook lekkere sandwiches aan die je mee kunt nemen op je wandeling door Peillon.

Wanneer je hoofd vol zit met nieuwe indrukken en je buik vol met lekker eten, is het tijd om de kamer op te zoeken. Auberge de la Madone beschikt over 17 kamers en suites met een eigen thema. Er is keuze uit Provencale, Supérieure en Arrière. De kamers met het thema Provencale hebben een knus interieur. Ze beschikken over een balkon met uitzicht op het dorp en de vallei. De Supérieure kamers hebben uitzicht op de tuin van de Auberge en zijn rustig ingericht. Een traditionele stijl vind je in de Arrière kamers. Deze kamers beschikken over een badkamer met bad.

De familie Millo adviseert je graag over de activiteiten die er te doen zijn in en rondom Peillon.

Auberge de la Madone
3 Place Auguste Arnulf
06440 Peillon-Village